Heemskerk Sjoelbakken

Sterk in opkomst. Deze oer-Hollandse producent uit Roelofarendsveen timmert letterlijk aan de weg en is één van de belangrijkste producenten van sjoelbakken in Nederland.

Heemskerk Sjoelbak HS-40 Recht

De HS40 is een sjoelbak vervaardigd uit duurzame houtsoorten zoals Abura in combinatie met Meranti. De verbindingen zijn verschroeft, waardoor stabiliteit en duurzaamheid gewaarborgd zijn. De Heemskerk HS-40 sjoelbak is door zijn degelijke kwaliteit uiterst geschikt voor zowel particulier al openbaar gebruik (scholen/instellingen). Puntaanduiding boven de poortjes middels messing nagels.

Afmeting sjoelbak: L. 200cm x B. 40,5cm x H. 5,5cm. Netto gewicht: 5 kilogram .

Heemskerk Klapsjoelbak HS-40

Originele handvervaardigde Heemskerk sjoelbak van zware kwaliteit. Deze opklapbare sjoelbak bestaat uit 2 delen welk door scharnieren verbonden zijn. Door de fijn-afstemming van deze scharnieren sluiten de delen zo goed als naadloos op elkaar aan, zodat hier tijdens het sjoelen geen hinder van ondervonden wordt.  Zo is deze klapsjoelbak van wedstrijdformaat eenvoudig dubbel te klappen en  op te bergen. De HS40 is een sjoelbak vervaardigd uit duurzame houtsoorten zoals  Abura in combinatie met Meranti. De verbindingen zijn verschroeft, waardoor stabiliteit en duurzaamheid gewaarborgd zijn. Puntaanduiding boven de poortjes middels messing nagels.